fbpx

IJskarservice voor zorginstellingen

ijskar

Door de coronamaatregelen is het leven voor cliënten van zorginstellingen niet leuker geworden. Ook zelf een ijsje halen bij een ijssalon of ijskar is er niet meer bij. Speciaal voor zorginstellingen hebben De IJsmannetjes een ijskarservice ontwikkeld die het uitdelen van schepijs mogelijk maakt met maximale veiligheid.

Onze maatregelen

Onze fietsen zijn voorzien van speciale plexiglazen schermen. Voor maximale veiligheid scheppen we de ijsjes buiten.Onze ijscoman draagt nieuwe handschoenen en heeft desinfecterende gel en desinfecterende schoonmaakdoekjes bij zich.

De verzorgenden kunnen de ijsjes dan ophalen en binnen uitdelen aan de clienten. Men kan daarvoor eigen dienbladen gebruiken, maar wij hebben eventueel ook rekjes waarin ijshoorntjes kunnen worden meegenomen. Voor grotere hoeveelheden hebben we (op verzoek) ook geïsoleerde bakken met vrieselementen,  waarin de ijsjes langer koud blijven.

Wij werken reeds voor meerdere zorginstellingen in zuidoost Nederland.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie. Download dan onze speciale flyer. Of ga naar onze contactpagina voor onze contactgegevens of het aanvraagformulier voor meer informatie.