fbpx

IJskar huren

ijskar

 

Wat krijgt U

De ijskar op de foto is de ijskar die het meest wordt ingezet voor verhuur. De kar is ongeveer 50 jaar oud en oorspronkelijk afkomstig uit België. In de kar is ruimte voor 4 Napolitaanse ijsbakken van ieder 5 liter. Standaard kunt u hiermee 4 verschillende smaken ijs serveren. Wij kunnen echter ook ijs leveren in 2.5 liter bakken: het is dan mogelijk om 8 verschillende smaken ijs serveerbaar te hebben. Onder in de koelruimte is plek voor nog 4 extra bakken van 5 liter schepijs.

Waar u op moet letten

  • Uit een bak van 5 liter ijs kunt u ongeveer 50-60 bolletjes ijs scheppen.
  • Voorin deze ijskar is een aparte ruimte waarin u b.v. de voorraad hoorntjes kwijt kunt
  • Aan de rechterkant is een aparte geisoleerde ruimte waarin u gekoelde materialen kwijt kunt, zoals b.v. blikjes fris of een spuitfles met slagroom.
  • De maten van de fiets zijn: 110 cm breed, 290 cm lang en 200 cm hoog
  • De fiets wordt geleverd inclusief 4 professionele ijslepels en inclusief 4 RVS 5 liter bakken waaarin u de bakken met schepijs kunt zetten
  • De koelruimte van de ijskar wordt gekoeld met z.g. eutectische koelplaten. Deze platen moeten 24 uur in een vriezer worden ingevoren bij -25 graden, waarna zij de koelruimte van de ijskar zo'n 4-6 uur koud houden. Bij de ijscofiets worden 2 ingevroren eutectische koelplaten meegeleverd. Wij adviseren u deze platen in de vrieskist te bewaren zolang u het ijs nog niet in de ijscofiets hebt gedaan. De afmetingen zijn ongeveer 40x80x3cm.