fbpx

Demontabele ijskar

Demontabele ijskar

Demontabele ijskar van de IJsmannetjes

Voor zorginstellingen

Speciaal voor zorginstellingen hebben wij  een kleine, demontabele, ijskar voor binnengebruik ontwikkeld. Door de geringe lengte van slechts 70cm en een breedte van 50cm, kan het zorgpersoneel hiermee professioneel ijs serveren tot in de kamer of tot aan het bed van de client. Deze ijskar heeft 2 zwenkwielen zodat hij ook heel wendbaar is.

 

   

Inhoud

In de kar is ruimte voor 2x5 liter ijs, of 4x2.5 liter. Voldoende voor ongeveer 100 bollen ijs. De kar heeft ruimte voor voldoende bakjes en hoorntjes en heeft een waterbak aan boord om de ijslepels te spoelen. In de kar is ook ruimte voor voldoende vrieselementen om het ijs meerdere uren op temperatuur te houden.

 

    

Demontabel

Deze ijskar bestaat uit 3 losse onderdelen die eenvoudig op elkaar te bevestigen zijn tot een complete ijskar. Daarmee kan de kar eenvoudig in een wat grotere personenauto vervoerd worden.

Verhuur

De demontabel ijskar is vooral bedoeld voor verhuur zonder ijscoman. Wij leveren de kar inclusief  2 professionele ijslepels en voldoende koelelementen. Indien u ook ijs bij ons bestelt kunt u aangeven of u het ijs in bakken van 5 liter of 2.5 liter wilt hebben.

Kosten

U kunt deze ijskar voor 55€ per dag bij ons huren, inclusief benodigdheden en inclusief een aantal diepgevroren vrieselementen.

De prijs van schepijs bedraagt 30€ per bak van 5 liter, inclusief voldoende horentjes of bakjes. Een bak van 5 liter is voldoende voor 50-60 bollen ijs.

Omdat deze ijskar te vervoeren is in een normale personenauto, kunt u hem zelf komen halen en brengen bij onze vestiging in Tegelen. Wij kunnen hem ook bij u komen brengen en weer ophalen. De kosten daarvan bedragen 0.60€ per km, gemeten vanaf centrum Tegelen.

(Alle prijzen zijn exclusief BTW).