Voorbeelden van onze projecten

Vandaag de meest veraf gelegen klant ooit bezocht

Vandaag de meest veraf gelegen klant ooit bezocht

Vandaag zijn we met onze ijsscooter helemaal naar Delfzijl, Groningen en Emmen geweest om ijs te scheppen. Door een van onze vaste klanten worden wij regelmatig ingeschakeld om, met onze (speciaal beplakte) ijsscooter, ijs te gaan scheppen bij een van hun dealers in Nederland, België of Duitsland. Maar deze keer was de gelukkige het bedrijf Delftechniek, met onder andere vestigingen heeft in Delfzijl, Groningen en Emmen.

Delfzijl is ongeveer 300 kilometer en we moesten daarom al om half 8 vertrekken om rond half 12 in Delfzijl te zijn. Een lange reis, maar het enthousiasme van de klant maakt altijd veel goed. Het was voor hen ook een extra verrassing om authentiek Limburg schepijs te krijgen in Groningen. Hetzelfde gold voor de andere 2 vestigingen.

Vanwege de lange dag, en de hoge temperatuur, begonnen in Groningen de koelelementen al een beetje op te raken, waardoor het ijs zachter dreigde te worden. Maar een professionele ijscoman is niet voor één gat te vangen. Bij de dichtsbijzijnde Sligro hebben we een aantal zakken met ijsblokjes gehaald en die gebruikt om het ijs extra te koelen. Daardoor konden we ook in Emmen een stevige bol scheppen en was het ijs ook nog voldoende koud toen we 's avonds om 8 uur weer op onze thuisbasis aankwamen.

Het was een lange dag, maar het weer was mooi, de klanten waren bij verrast en we hebben een mooi stukje Nederland gezien wat we nog nauwelijks kenden.

ONS ADRES

De IJsmannetjes

Raadhuislaan 11

5931NR Tegelen

info@deijsmannetjes.nl

06-20254861

Waar zitten de ijsmannetjes