Voorbeelden van onze projecten

Nieuw scheprecord bij de Zuyderland ziekenhuizen

Nieuw scheprecord bij de Zuyderland ziekenhuizen

De IJsmannetjes kregen van het ziekenhuis de eervolle opdracht om met hun ijskarren ijsjes te komen scheppen in de ziekenhuizen van Sittard-Geleen en van Heerlen. De actie bereikte zelfs Dagblad De Limburger: zie hier het artikel.

Onze bezetting

Omdat de verwachting was dat er 2000 bollen ijs zouden worden geschept en we van 12.00-16.30 aktief moesten zijn, rukten wij uit met 2 ijskarren met ieder 2 ijscomannen en meer dan 200 liter schepijs. De ene in Sittard-Geleen, de andere in Heerlen.

Het resultaat

De drukte aan de karren en de reacties van de medewerkers en patienten was boven verwachting. Vanaf 12.00 uur to 16.30 stond er continue een rij voor de ijskarren  en konden wij volcontinue scheppen. Iedereen vond het een geweldig idee van dokter Wong. Dokter Wong kwam zelf ook nog een paar keer kijken en werd geïnterviewd bij onze ijskar in Heerlen. Voor de camera mocht hij ook nog een ijsje scheppen. Gelukkig is hij veel beter in vaatchirurgie dan in bolletjes ijs maken!

Een nieuw record

In Heerlen, waar ik zelf stond, hebben we in viereneenhalf uur meer dan 1100 bollen ijs (allemaal ijsjes van 1 bol) geschept. Voor ons een nieuw record. Het geeft ons meteen een solide schatting van hoeveel ijsjes je kunt scheppen uit 1 ijscofiets als je 2 ijscomannen hebben die elkaar afwisselen. (Inmiddels is het record alweer verbroken met 3800 bollen ijs bij het Blariacumcollege in Venlo).

ONS ADRES

De IJsmannetjes

Raadhuislaan 11

5931NR Tegelen

info@deijsmannetjes.nl

06-20254861

Waar zitten de ijsmannetjes